Bromfietsen en sportmotoren
De Werkplaats van Henk verricht alle werkzaamheden aan gemotoriseerde tweewielers. Zo worden er uitdagende restauratieprojecten uitgevoerd met perfecte showroommodellen als resultaat. Daarnaast maakt de Werkplaats van Henk onderdelen voor uw tweewieler die niet meer verkrijgbaar zijn. Heeft u een eigen ontwerp voor een motorfiets? Dan wil de Werkplaatas van Henk graag zijn expertise inzetten.

Er is een ruimte voorraad verschillende merken bromfietsen aanwezig; Flandria, Superia, Batavus, Sparta, Berini en andere Europese bromfietsen. Daarnaast is er een collectie weg- en sportmotoren zoals Bultaco, Honda, Hachi crossers en Huvo racers. De meeste tweewielers zijn voorzien van een kenteken. Al deze modellen zijn te koop zodat u uw eigen restauratieproject kunt aanvangen. Het is ook mogelijk deze door de Werkplaats van Henk, naar uw wens en budget, te laten uitvoeren. 
 


Werkplaats van Henk heeft de mogelijkheid om diverse specialistische werkzaamheden aan de verschillende onderdelen van uw tweewieler uit te voeren op ambachtelijke of met geavanceerde, moderne machines.
Motorblok
Het honen van de cilinder. Overmaat zuiger toepassen. Drijfstand, lagers en keerringen vervangen. Carterhelften zandstralen en/of polijsten.

     
Frame
Deuken verwijderen, nieuwe onderdelen maken en monteren. Bijzondere materialen lassen en toepassen. Glasstralen en spuiten in de originele kleur of in een kleur naar keuze.

Accesoires Het galvaniseren of verchromen van onderdelen wordt uitgevoerd door de beste specialisten.

Elektra Ontsteking testen. Nieuwe kabelboom maken.

Banden Montage van nieuwe banden en uitbalanceren van de wielen.